Wat kunt U doen?

Doneren

U kunt een donatie doen via het rekeningnummer NL93 RABO 0135 9432 99 ten name van Stichting Onderwijs voor India. Giften aan Stichting Onderwijs voor India zijn aftrekbaar van uw belastbaar inkomen, vanwege de ANBI registratie (fiscaal nummer: 818323942). Als u als particulier, school of bedrijf een actie wilt organiseren voor de stichting, komen wij graag een presentatie houden om familie, leerlingen of personeelsleden op de hoogte te stellen van onze activiteiten. U kunt hierover contact met ons opnemen via het contactformulier. Als u op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten kunt u zich via onderstaande link aanmelden voor de halfjaarlijkse nieuwsbrief. aanmelden nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Vast donateurschap


U kunt tegenwoordig ook vast donateur worden. Hiervoor kunt u het onderstaande machtigingsformulier invullen.Op het formulier vindt u meer informatie over vast donateurschap en het adres waar u het naartoe kunt sturen.
Machtigingsformulier

Hartelijjk dank voor uw bijdrage!

Direct online doneren

Dankzij stichting geeftgratis.nl kunt U op verschillende manieren direct online doneren. geefgratis.nl houdt 10% van de donatie, om transactiekosten en kosten voor het gebruik van de vele webapplicaties, maar er wordt via sponsors zoveel mogelijk aan gedaan om uiteindelijk ook die laatste 10% weer bij stichting Onderwijs voor India terecht te laten komen. Wilt U nu direct online doneren klik dan op onderstaande link.

Hartelijk dank voor Uw bijdrage!

DonatiemoduleEileen's Fashion is een webshop waar u mooie dames en kinderkleding kunt vinden voor een leuke prijs. Eileen's Fashion doneert 10% van haar omzet aan Stichting Onderwijs voor India! Eileen's Fashion staat ook op verschillende markten in Nederland, dus houdt de agenda bij! Om de leukste kleding te kopen bij Eileen's Fashion gaat u naar:
Op zoek naar een boek voor uzelf of als cadeautje? Bij YouBeDo.com kunt u boeken kopen, waarbij u 10% kunt schenken aan een goede doel zoals Stichting Onderwijs voor India. U kunt hier ook boekenbonnen kopen. Hier beneden vindt u vast een aantal suggesties voor de zomervakantie!

Naast literatuur vindt u op YouBeDo.com ook boeken over geschiedenis, filosofie, spiritualitiet, gezondheid, reizen, koken, sport, hobbies en lifestyle en nog veel meer. Om een boek of boekenbon te kopen gaat u naar: