Beleid

Hieronder vindt U onze beleidsplannen van 2009 tot en met heden.

Beleidsplan 2009
Beleidsplan 2010
Beleidsplan 2011-2013
Beleidsplan 2013-2015
Beleidsplan 2015-2018
Beleidsplan 2019-2021

Beloningsbeleid

Het bestuur van Stichting Onderwijs voor India werkt volledig vrijwillig. Het bestuur kan alleen kleine kosten die worden gemaakt in functie declareren. Reizen die naar India worden gemaakt om projecten te bezoeken worden door de stichting niet vergoed en worden door bestuursleden zelf betaald. Stichting Onderwijs voor India heeft geen medewerkers in dienst. Een grote groep enthousiaste vrijwilligers staat het bestuur bijvoorbeeld bij in het organiseren van evenementen.

Hieronder vindt U onze projectplannen, deze ondergaan regelmatig updates.

Projectplan Vervolgonderwijs 2011
Projectplan Ondersteuning Mary Matha School Thiruchipally

 Eileen's Fashion is een webshop waar u mooie dames en kinderkleding kunt vinden voor een leuke prijs. Eileen's Fashion doneert 10% van haar omzet aan Stichting Onderwijs voor India! Eileen's Fashion staat ook op verschillende markten in Nederland, dus houdt de agenda bij! Om de leukste kleding te kopen bij Eileen's Fashion gaat u naar:
Op zoek naar een boek voor uzelf of als cadeautje? Bij YouBeDo.com kunt u boeken kopen, waarbij u 10% kunt schenken aan een goede doel zoals Stichting Onderwijs voor India. U kunt hier ook boekenbonnen kopen. Hier beneden vindt u vast een aantal suggesties voor de zomervakantie!

Naast literatuur vindt u op YouBeDo.com ook boeken over geschiedenis, filosofie, spiritualitiet, gezondheid, reizen, koken, sport, hobbies en lifestyle en nog veel meer. Om een boek of boekenbon te kopen gaat u naar: